Son Dakika Erdal Beşikçioğlu Tutuklandı

CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturmada çok sayıda şüpheli hakkında da tutuklama kararı verildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP'li Etimesgut Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 55 şüpheliden 44'ü tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, aralarında Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da bulunduğu çok sayıda şüpheli hakkında tutuklama kararı verdi.

Soruşturmada şüpheliler hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "zimmet", "rüşvet", "irtikap" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlamaları yöneltilirken, adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

etimesgut belediye başkanı erdal beşikçioğlututuklamaAnkara Son DakikaTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.