Sosyal sorumluluk projesiyle Bucak'ta üç kuşak bir araya geldi

Bucak Sağlık Yüksekokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Burdur Bucak Bakım Merkez'i iş birliği ile düzenlenen sosyal sorumluluk projesinde üç kuşak bir araya geldi.

Bucak'ta üç kuşak bir araya geldi

Bucak Sağlık Yüksekokulu, Sağlık ve Yaşam Bilimleri Topluluğu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Burdur Bucak Bakım Merkez'i iş birliği ile "Gelecek Yüzyılın Geçmiş Yüzyıla Teşekkürü, Geçmiş Yüzyılın Şuan ki Gençliğe Tavsiyeleri" başlıklı sosyal sorumluluk projesi düzenlendi.

Projenin amacı, üç ayrı kuşağı bir araya getirerek karşılıklı paylaşımda bulunmalarını sağlamak. Bu kapsamda, üniversite öğrencileri ilk gün anaokulunu ziyaret etti. Çocuklarla birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı için resimler yaptılar.

İkinci gün ise üniversite öğrencileri ve anaokulu öğrencilerinden oluşan bir grup, geçmiş yüzyıldaki katkılarından dolayı bakım merkezindeki yaşlı bireylere yaptıkları resimleri hediye etti. Yaşlı bireyler ise geçmiş yüzyılda yaşadıkları deneyimlerini gençlere paylaştı.

Projenin son günü olan bugünde ise tüm yaş grupları okul bahçesinde boyama, "al satarım, bal satarım" gibi geçmişe özgü oyunlarla sosyal etkinlik gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projesikuşakBucak Sağlık YüksekokuluBucak Vilayetler AnaokuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.