S.S. Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan Teşekkür

Sanayi Sitesi önünde bir süredir kapalı olan yolun tamamlanmasının ardından Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından teşekkür yazısı paylaşıldı.

Sanayi Sitesi önünde bir süredir kapalı olan yolun tamamlanmasının ardından  Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından teşekkür yazısı paylaşıldı.

Yapılan açıklamada;

Sanayi Sitemizin en büyük sıkıntılarından biri olan ve geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketi ile bir çok mağduriyet yaşanan ve yapımına Belediye Başkan’ımız Emrullah Ünal
tarafından sözü alınan yeni Drenaj Kanalının çalışmalarında bugün itibariyle sona yaklaşılmış ve Sanayi Sitesi giriş kısmımızdaki anayol kullanıma açılmıştır. Kısa sürede tamamlanacak olan ve Sanayi Sitemizin yağış sonrası yaşanan su akışını büyük ölçüde rahatlatacak olan bu kanalın yapımında ve diğer tüm Sanayimiz içinde yapılan hizmetlerde de bizden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a, Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve @ Yasin Uğur’a Tüm Sanayi Sitemiz Esnafı ve Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca; Tüm esnaf ve vatandaşlarımızdan tüm Sanayi içi drenaj kanallarının kullanımında gereken titizliği ve hassasiyeti göstermelerini, temizlik kurallarına önem vererek, yapılan bu önemli hizmetlere başta kendi menfaatleri için sahip çıkmalarını önemle rica ederiz.

Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı KooperatifiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.