Suriye’de Otobüse Silahlı Saldırı: 7 Ölü, 4 Yaralı
Suriye’nin Humus kentinde bir otobüse düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Misyaf Köprüsü yakınlarında meydana gelen saldırının ardından güvenlik güçleri bölgede inceleme başlatırken, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliği henüz belirlenemedi.
Suriye’nin Humus kentinden ölümcül bir saldırı haberi geldi. Humus kırsalında bulunan Misyaf Köprüsü yakınlarında seyreden bir otobüs silahlı saldırının hedefi oldu.
Otobüse Ateş Açıldı
Suriye Arap Haber Ajansı SANA’nın Humus Sağlık Müdürlüğü kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre, otobüse açılan ateş sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Otobüste Mühendis ve İşçilerin Bulunduğu Bildirildi
Saldırıya ilişkin ilk bilgilerde otobüsün bir şirkette çalışan kişileri taşıdığı belirtildi. AFP’ye konuşan bir güvenlik kaynağı, araçta özel bir elektrik şirketinde çalışan mühendis ve işçilerin bulunduğunu aktardı.
Saldırıyı Gerçekleştirenler Henüz Belirlenemedi
Saldırının ardından güvenlik güçleri olay yerini güvenlik çemberine aldı. İlk açıklamalarda saldırının kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.
Suriye İç Güvenlik Güçlerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı, saldırının faillerinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü açıklandı.
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.