Tarihi geleneksel 671. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Dualarla Başladı.

Tarihimizin en eski güreş organizasyonu 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri efsane Başpehlivan merhum Recep Gürbüz'ün kabir ziyaretinin ardından Türk'ün İlk Er Meydanı Elmalı Güreş Sahasında kurbanların kesilmesi, duaların yapılması ile başladı.

Tarihi geleneksel 671.  Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Dualarla Başladı.
Tarihimizin en eski güreş organizasyonu 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Elmalı  Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan kortej yürüyüşü, Elmalı 671. Güreş Ağası Hakan Çetin'i karşılama seromonisi ve efsane Başpehlivan merhum Recep Gürbüz'ün kabir ziyaretinin ardından Türk'ün İlk Er Meydanı Elmalı Güreş Sahasında kurbanların kesilmesi, duaların yapılması ile başladı.
Elmalı belediye başkanı Halil Öztürk, "671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerimizin güreş camiamıza, koç kiğit pehlivanlarımıza, bileği bükülmeyen Başpehlivanlarımıza ve tüm güreş severlere hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum.

 

 

Hakan Çetin Elmalı Güreş ağasıElmalı Yağlı Pehlivan GüreşleriElmalı Belediye Başkanı Halil ÖztürkTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.