Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen’den Burdur Valiliği’ne ziyaret

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Burdur’a yönelik tarım ve ormancılık çalışmaları ele alındı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Burdur’un tarım ve kırsal kalkınma başta olmak üzere çeşitli alanlardaki çalışmaları ele alındı.

Görüşmede, Burdur’un tarım potansiyeli, devam eden projeler ve Bakanlık destekleri değerlendirildi. Bakan Yardımcısı Gümen’in, il genelindeki tarımsal faaliyetler ve üretim süreçlerine ilişkin incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Vali Tülay Baydar Bilgihan’ın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği görüşmede, kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Burdur’a yönelik desteklerinin devam ettiği vurgulandı.

Ahmet GümenBurdur ValiliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.