Tasarım Perde Bucak'ta Dualarla Hizmete Açıldı

Serhat Güneysel tarafından Burdur'un Bucak ilçesine kazandırılan Tasarım Perde, dualarla hizmete açıldı

Serhat Güneysel, sektöre farklılık katmak için 6 yıllık tecrübesiyle Tasarım Perde'yi Bucak'a kazandırdı.

26 Ağustos Cuma günü saat 14:00'da yapılan açılış töreni ile Tasarım Perde Bucak'ta hizmete açıldı.

Yapılan açılışa Bucak İlçe Kaymakamı, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin, İYİ Parti Bucak Belediye Meclis Üyeleri Fuat Şan, Ali Sağar ve Hüdai Şimşek, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Duanın edilmesinin akabinde kesilen kurdele ile Tasarım Perde hizmete açıldı.

Tasarım Perde'de neler var neler...

Tasarım Perde işletmesini Bucak'a kazandıran Serhat Güneysel tarafından yapılan açıklamada, " 6 yıldır başka bir firmada çalışıyordum, Bucaklı hemşehrilerimize hizmet verebilmek için işletmemizi açtık. Mağazamızda korniş, tül çeşitleri, Jaluzi stor, zebra ve fon çeşitlerinin yanı sıra çeyizlik olarak; nevresim takımı, pike takımı, çarşaf, bornoz çeşitlerimiz ve havlularımız var. Çeyizlik çeşitlerimizde; Altınbaşak, Cotonbox, Pupilla Collection, Perde çeşitlerimizde ise; Brillant, Taç, Mucho concept markaları hizmet veriyoruz.  Ayrıca satış haricinde perde yıkama ve tamiratı hizmetini de sunuyoruz. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

TASARIM PERDE TEL:  0552 877 51 10 Adres: Konak Mah. Süleyman Demirel Bulvarı No:26 Bucak / Burdur

PerdeTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.