Taşoğlu Baklavaları Bucak’ta Açıldı: İşte Birbirinden Lezzetli Ürünler…

Bir çok ilde bayiliği bulunan Bucak halkının talepleri doğrultusunda franchising olarak Bucak şubesi olarak faaliyet göstermeye baslayan Öz Gaziantep Taşoğlu Baklavaları hizmet vermeye başladı.

Bir çok ilde bayiliği bulunan Bucak halkının talepleri doğrultusunda franchising olarak Bucak şubesi olarak faaliyet göstermeye baslayan Öz Gaziantep Taşoğlu Baklavaları hizmet vermeye başladı.Birbirinden leziz tatlı çeşitlerini bulabileceğiniz Taşoğlu Baklavaları’nda Fıstıklı ve cevizli Baklava, şöbiyet, fıstıklı kuru baklava, havuç dilimi, Antep fıstıklı sarma, cevizli ev baklavası gibi ürünler bulunuyor.

Üçgen Kavşakta Salı Pazarı yanında açılan Taşoğlu Baklavaları gerçek antep baklava lezzetiyle, damaklarda muhteşem bir lezzet bırakmak için Bucaklılarla buluşturduklarını ifade eden yetkililer, ““Amacımız, müşterilerimize her zaman birinci sınıf baklava sunmak. Bunun için de tamamen el sanatıyla baklava üretiyoruz. Baklava hamuru el ile açıldığında, kıvamı, lezzeti, çıtırlığı ve görüntüsü katbekat daha iyi olduğundan her zaman birinci önceliğimiz” diye ifade ettiler.

Sizde bu lezzetleri denemek için hemen Taşoğlu Baklavaları’na giderek, kalitenin ve lezzetin buluştuğu adresi ziyaret edebilirsiniz.

TAŞOĞLU BAKLAVALARI

TEL: 0 532 360 81 32- 0 248 325 45 15

ADRES:Yeni Mah.Süleyman Demirel Bulvarı No:3 (Salı Pazarı Yanı) BUCAK-BURDUR

İŞTE BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TATLI ÇEŞİTLERİ

Taşoğlu BaklavalarıfranchisingTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.