Tecrübeli Muhtar Adayından Çevre Dostu Hediye!

Bucak ilçesinde 2004-2014 yılları arasında Yeni Mahalle Muhtarı olarak görev yapan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yeniden Yeni Mahalle Muhtarı adayı olan İbrahim Sağar, seçim çalışmalarında vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yeni Mahalle'de çalmadık kapı,ziyaret edilmedik mahalle …

Bucak ilçesinde 2004-2014 yılları arasında Yeni Mahalle Muhtarı olarak görev yapan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yeniden Yeni Mahalle Muhtarı adayı olan İbrahim Sağar, seçim çalışmalarında vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yeni Mahalle’de çalmadık kapı,ziyaret edilmedik mahalle sakini bırakmayan muhtar adayı İbrahim Sağar, ilk ziyaretinde mahalle halkına Bucak’ın meşhur sipsi şekerini ikram etmişti.

Tecrübeli muhtar adayı İbrahim Sağar şimdi de çevre dostu, örnek bir davranış sergileyerek mahalle sakinlerinin alışverişlerinde kullanabilecekleri bez torbaları kapı kapı dolaşarak hediye etti.

yerel seçimTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.