Tefenni Ağaçlanıp Yeşilleniyor

Burdur’un Tefenni İlçesinde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Burdur’un Tefenni İlçesinde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. 

Covid-19 ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni ağaçlandırarak yeşillendirme çalışmalarını da sürdürüyor.  İçinde bulunduğumuz zor günlerin bizlere bir kez daha gösteriyor ki diyerek başlayan Başkan Alagöz, “İçinde bulunduğumuz zor günler bize bir kez daha gösteriyor ki; Memleketimizi yeşillendirmeden Yarınlarımızı Yeşillendirmemiz imkansız. Topraktan gelen insanoğlu olarak doğa ile aramıza mesafe koymamız geleceğimize ihanet etmek anlamına gelir. Ayrıca bir Türk Atasözümüz derki; “Ağaçsız memleket duvaksız geline benzer.”

Bu düsturla hareket ederek İlçe Merkezimizde yapmış olduğumuz Yeşillendirme çalışmalarının yanında, Tekkeler Mevkiinde bulunan arazi üzerine 500 civarında ağaç dikimi yapmıştık. Yine aynı arazinin devamında bulunan bölgeye, 400 Adet İncir ve 200 Adet Dut ağacının dikimine bugün itibari ile başlamış bulunmaktayız.

Ağaçlarımızın meyve verdiği, kendimizi doğanın kucağına özgürce bırakacağımız sağlıklı günlerin tez vakitte gelmesi dileğiyle tüm halkımıza saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

tefenni belediyesiağaçlandırma çalışmalarıTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.