Tefenni Belediyesi Evden Eve Temizlik Hizmetlerini Başlattı

Tefenni Belediyesi, insan odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile Tefenni halkına hizmet etmeye devam ediyor

Tefenni Belediyesi, insan odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile Tefenni halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Göreve başladığı 2014 yılından bu yana Belediyede insan odaklı bir çok projeye imza atan Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların da derdine derman oluyor. Hayata geçirdiği hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkan Tefenni Belediyesi yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, düzenli ev bakım ve temizlik hizmetine başlamıştır.

Evlerinin bakımını yapamayacak ve temizlik ihtiyaçlarını gideremeyecek durumda olan vatandaşlara yardım elini uzatan Belediye, yalnızca tespit edilen vatandaşlara değil işlerini göremez durumda olan vatandaşların da isteğini geri çevirmiyor. Belediyenin oluşturduğu ekip tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, daha sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken bu sayede yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak, bir nebze olsun rahatlamaları sağlanıyor.

Başkan ALAGÖZ, yardıma muhtaç vatandaşların sosyal inceleme ekibi tarafından tespit edildiğini ve bu ailelerimizin ev temizliğinin periyodik olarak gerçekleşeceğini belirterek “Evde temizlik hizmeti veren personelimiz aynı zamanda hizmetimizden yararlanan vatandaşlarımızla birebir ilgilenerek beşeri ilişkiler çerçevesinde onların sorunlarına da ortak olacaktır.” şeklinde konuştu.

Evden Eve Temizlikinsan odaklı sosyal sorumluluk projeleriTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.