TEFENNİ BELEDİYESİ HURDAYA ÇIKMIŞ ARAÇLARI DEĞERLENDİRİYOR

Tefenni Belediyesi hurdaya çıkmış araçları değerlendiriyor. Tefenni Belediyesi, hurdaya çıkmış araçların parçalarını kullanarak 'TB15' adı verilen elektrikli off-road aracı üretiyor.

Tefenni Belediyesi hurdaya çıkmış araçları değerlendiriyor.

Tefenni Belediyesi, hurdaya çıkmış araçların parçalarını kullanarak ‘TB15’ adı verilen elektrikli off-road aracı üretiyor.Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz hurdadan ürettiği araçlarla sürdürülebilir çevre ve kalkınma anlayışıyla hayata geçirilen Sıfır Atık kampanyasını destekleyerek Tefenni’de alternatif turizmi geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Tasarımı ve İmalatı tamamiyle Belediye Personelimizce yapılan, Elektrik ile çalışan 15 beygir gücündeki TBE15 adını verdiğimiz Elektrikli Aracımızın yapımı tamamlandı.

Elektrikli araç olmasının yanında ilk 2 aracımızdan farklı olarak TBE15 Modeli kapalı kabin (camlı) olarak imal edilmiştir. Araçta tavan havalandırması (Sunroof), geri görüş kamerası, bluetooth girişi, AC 220V Çıkışı, Led Plaka gibi teknolojik ekipmanlar bulunmaktadır. Elektrikli aracımızın Motor ve Elektronik aksamı dışında kalan şasi, kaporta, şanzuman amortisör gibi tüm aksamları yine hurda araçların parçalarından ve hurda malzemelerden geri dönüştürülmüştür. Yerli Araba çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 3. Aracımız olan TBE15’in İlçemize ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Sıfır Atık kampanyasıTB15off-road aracıTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.