TEFENNİ BELEDİYESİ İZMİR OTOBÜSLERİ FİRMA DEĞİŞİKLİĞİ İŞTE YENİ HAREKET SAATLERİ

Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ Tefenni halkının İzmir Ulaşımı daha rahat sağlamak amacıyla aldığı 2 otobüs geçtiğimiz günlerde METRO ile anlaşarak İzmir Tefenni Antalya seferleri başlamıştı. Zaman …

Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ Tefenni halkının İzmir Ulaşımı daha rahat sağlamak amacıyla aldığı 2 otobüs geçtiğimiz günlerde METRO ile anlaşarak İzmir Tefenni Antalya seferleri başlamıştı. Zaman içinde bu firma ile uyumsuzluk yaşayan Tefenni belediyesi Firma değişikliğine gitti .

Konu ile igili açıklama yapan Başkan ALAGÖZ “Belediyemize ait şehirler arası otobüslerimiz İle Kamil Koç şirketi arasında anlaşmalar imzalanmış olup bugünden itibaren her gün aşağıdaki çizelge doğrultusunda vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

Tefenni’mize Karamanlı’mıza Yeşilova’mıza Çavdır’ımıza ve tüm Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” Dedi.

0

Ümit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.