Tefenni Belediyesi kadrolu işçilerinin toplu iş sözleşmesini yeniledi

Burdur'un Tefenni ilçesinde belediyenin kadrolu işçilerinin toplu iş sözleşmesi yenilendi.

Burdur'un Tefenni ilçesinde belediyenin kadrolu işçilerinin toplu iş sözleşmesi yenilendi.

Yeni toplu sözleşmede imzalar atıldı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, kadrolu işçilerin toplu iş sözleşmelerini yenilediklerini duyurdu.
Türk İş Sendikası Burdur Şube Başkanı Ferit ÇELİKBAŞ ve Sendika İş Yeri Temsilcisi Ziya ŞAKIR ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yeni toplu sözleşmeye imzaların atıldığını söyleyerek, herkese hayırlı olmasını diledi.

Yeni toplu sözleşme ile işçilerin elde ettiği haklar

Yeni toplu sözleşmenin detaylarını da aktaran Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "Sosyal yardımlarda %175 artış, Yevmiye tutarında %40 artış, Kurban Bayramlarında 1500,00 TL, Ramazan Bayramlarında 1000,00 TL, 1 Mayıs İşçi Bayramında 1000,00 TL, İş Makinesi Operatörlerimize ödenen Operatör Tazminatına %100 artış, Şoförlerimize ödenen Direksiyon tazminatına %400 artış yapılmıştır." dedi.

Burdur'un en yüksek maaş alan belediye çalışanları

Yeni toplu iş sözleşmesi ile en yüksek maaşı verdiklerini belirten Başkan Ümit Alagöz, " Yeni toplu iş sözleşmesi ile İşçilerimiz İlimizdeki en yüksek maaş alan Belediye Çalışanları arasında yer alacaktır. Yeni sözleşmenin İşçilerimize, Ailelerine, Belediyemize ve İlçemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyor, saygılarımı sunuyorum. " ifadelerini kullandı.

Tefenni Belediyesi toplu sözleşmeTefenni BelediyesiÜmit AlagözFerit ÇelikbaşTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.