Tefenni Belediyesi'nin ek hizmet yerleşkesi hizmete girdi

Burdur'un Tefenni ilçesinde Belediyenin ek hizmet yerleşkesi bugün itibari ile hizmet vermeye başladı. Yerleşkede, sağlık hizmetleri müdürlüğü, sosyal hizmetler müdürlüğü ve 2.tahsilat servisi yer alıyor.

Tefenni Belediyesi Ek Hizmet Yerleşkesi Hizmete Girdi

Burdur'un Tefenni ilçesinde Belediyenin ek hizmet yerleşkesi bugün itibari ile hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşerilerim, belediye ek hizmet yerleşkemizin ilk binası bugün itibari ile hizmet vermeye başlamıştır. Sağlık hizmetleri müdürlüğümüz, sosyal hizmetler müdürlüğümüz ve 2.tahsilat servisimiz binamızda hizmet vermektedir. Özellikle Fatih Mahallemiz, Zafer Mahallemiz, Göktürk mahallemiz ve Kır mahallemiz içme suyu, sulama suyu kartı yüklemesi ve emlak vergisi gibi hizmetleri yeni binamızdan alabilirler. Saygılarımla." dedi.

Ek hizmet yerleşkesi, Tefenni ilçe merkezinde bulunan Fatih Mahallesi'nde bulunuyor. Yerleşkede, sağlık hizmetleri müdürlüğü, sosyal hizmetler müdürlüğü ve 2.tahsilat servisi yer alıyor.

Belediye Başkanı Alagöz, ek hizmet yerleşkesinin, ilçe halkının belediye hizmetlerine daha kolay erişimini sağlayacağını söyledi.

Tefenni Belediyesihizmet binasıTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.