TEFENNİ BELEDİYESİNE 5 BAŞKAN

TEFENNİ'DE YENİ BAŞKANLAR GÖREV BAŞI YAPTILAR. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 23 Nisan 1920'de vermiş olduğu yetkiyle, bugün Tefenni Belediye Başkanlığı görevini Hasanpaşa İlkokulundan gelen minik öğrenciler devraldılar.

TEFENNİ’DE YENİ BAŞKANLAR GÖREV BAŞI YAPTILAR.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 23 Nisan 1920’de vermiş olduğu yetkiyle, bugün Tefenni Belediye Başkanlığı görevini Hasanpaşa İlkokulundan gelen minik öğrenciler devraldılar.

Yeni Başkanların ilk talimatı Zabıta ekiplerinden Hasanpaşa Ilkokuluna yeni oyun sahası ve çocuk parkı yapılması hususunda talimatları oldu.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz de başkanların vermiş olduğu talimatların yerine getirilmesi adına takipte bulunacağını ifade etti.

23 nisan başkanları öğrencilere telefon, televizyon ve bilgisayar başında harcadıkları zamandan daha fazla sportif faaliyetlerde zaman harcamaları için bisiklet hediye edildi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ “Hasanpaşa İlkokulu Müdürü Sn. Gamze ÜNEL ve Sınıf Öğretmeni Sn. Seyhan ÇETİNKAYA refakatinde bizleri ziyaret eden Minik Kardeşlerimize ve kıymetli Öğretmenlerimize, ziyaretinden ve vermiş oldukları güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz”dedi .

Hasanpaşa İlkokuluSeyhan ÇETİNKAYAGamze ÜNELÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.