Tefenni Belediyespor'de 4 transfer birden

Tefenni Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için ara transfer döneminde takviyeler yapıyor.

Tefenni Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için ara transfer döneminde takviyeler yapıyor.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün hedefi olan profesyonel lige çıkabilmek için rakiplerini birer birer yenen Tefenni Belediyespor, ara transfer döneminin açılışını yaparak 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Burdur 1. Amatör Lig'de ilk yarıyı aldığı galibiyetlerle 30 puan toplayarak namağlup lider olarak tamamlayan Bozkurtların Hocası Ali Postacı'nın verdiği rapor doğrultusunda kadroya takviyeler yapılıyor.

"Ara transferde takımımıza takviyeler yapıyoruz. Hedef profesyonel lig!"

Transferleri duyuran Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, " Burdur 1. Amatör Ligde ilk yarıyı 30 puanla namağlup lider tamamlayan Bozkurtlarımızda hocamız Sayın Ali POSTACI'nın raporu doğrultusunda kadromuzu güçlendiriyoruz.
Geçtiğimiz sezonlarda Burdur Maküsporun uzun zamandır kaptanlığını yapan 1994 doğumlu stoper Akın AYKIN, Sarayspor da oynayan 1995 doğumlu Bayram EKREK, İstanbul Kartalspor’da oynayan 1998 doğumlu Anıl AKYÜZve geçen seneden beri Isparta32Spor’da kalecilik yapan 2002 doğumlu Alihan AYDIN’ın Tefenni Belediye Spor futbol takımımıza transfer işlemleri tamamlanmıştır. Aramıza yeni katılan Bozkurtlarımıza ve takımımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Tefenni Belediyespor transferTefenni BelediyesporBölgesel Amatör LigÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.