Tefenni’de Kınalı Kuzular Uğurlandı

1999/1 tertip askere gidecek Tefennili gençler, dualarla birliklerine uğurlandı.Tefenni Çarşı Camisi önünde yapılan uğurlama töreninde dualar edildi helallikler alındı

1999/1 tertip askere gidecek Tefennili gençler, dualarla birliklerine uğurlandı.Tefenni Çarşı Camisi önünde yapılan uğurlama töreninde dualar edildi helallikler alındı. Törene Tefenni Kaymakamı İlker Eker, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefennili asker yakınları ve Tefennili vatandaşlar katıldı.

Uğurlamadan sonrası bir açıklama yapan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Türk genci için askerlik yapmanın çok özel bir anlamı olduğunu söyledi, “Bizler Türk milleti olarak askerliğe çok önem veririz. Sırası gelen, bu şanlı ve şerefli bayrak için, vatan için bu çok kutsal görevi yerine getirir. Askerlik vatana, bayrağa ve millete bağlılığın sembolüdür. Bir eğitim yuvası olarak görünen askerlik, insan hayatının bir dönüm noktasıdır. Her Türk gencinin gönlünde şerefli bir askerlik yapmak yatar. Asker kardeşlerimize vatani görevlerinde başarılar diliyorum. Şimdiden hepisine hayırlı teskereler” dedi.

tefennide kınalı kuzular uğurlandıtefennili askerlerTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.