TEFENNİ’DE ŞEHİRLER ARASI SEFERLER BAŞLIYOR

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz şehirler arası yolcu taşımada kullanılmak üzere ilçeye 2 adet yolcu otobüsü kazandırdığını duyurdu.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz şehirler arası yolcu taşımada kullanılmak üzere ilçeye 2 adet yolcu otobüsü kazandırdığını duyurdu. Başkan Alagöz müjdeyi sosyal medya üzerinden verdi.

İşte o açıklama:
Şehirler arası yolcu taşımada kullanmak üzere İlçemize kazandırdığımız 2. otobüsümüz de teslim edildi. Resmi işlemlerin tamamlanması ile birlikte Tefenni, Antalya, Korkuteli, Söğüt, Çavdır, Yusufça, Gölhisar, Altınyayla, Karamanlı, Yeşilova, Denizli, İzmir, Fethiye, Muğla, Ankara seferlerimize başlayacağız.

Güzergah ve sefer saatleri hakkında en kısa zamanda sosyal medya, ilan ve reklam vasıtası ile Vatandaşlarımıza bilgi verilecektir. Rabbim kazasız belasız seferler nasip etsin. Başta her şeyin en güzelini hakeden Tefennimiz olmak üzere, Burdur ve tüm İlçelerimize, Vatanımıza, Milletimize hayırlı olsun’ dedi.

şehirler arası yolcu taşımaÜmit Alagöztefenni belediyesiTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.