Tefenni’de Sinema Günleri Etkinliği

Tefenni Kaymakamlığı tarafından, öğrencileri milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencilerin hayata hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmesine imkân …

Tefenni Kaymakamlığı tarafından, öğrencileri milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencilerin hayata hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmesine imkân sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla ”Sinema Günleri ” etkinliği düzenlendi.

Tefenni Konferans Salonunda başlayan etkinliğe Atatürk İlkokulu Öğrencileri ile birlikte Kaymakam İlker Eker, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Gigi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Şahin, İlçe Emniyet Amiri Yalçın Gürocak, Kütüphane Müdür Zekeriya Ceylan ve öğretmenler katıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre “2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar planlanan program kapsamında; tüm öğrencilerimizin etkinliğe katılımları sağlanarak, öğrencilerin kişisel gelişimlerini desteklemek kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak hedeflenmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

SinemaetkinlikTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.