Tefenni İçin Protokol İmzaladılar

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla yapılacak olan Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatının Yapım Protokolü, Vali Hasan Şıldak'ın makamında imzalandı. Burdur ili Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacakTefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası …

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla yapılacak olan Tefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası İnşaatının Yapım Protokolü, Vali Hasan Şıldak’ın makamında imzalandı.

Burdur ili Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacakTefenni Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphane Binası inşaatına ilişkin olarak bugün imzalanan yapım protokolün tarafları olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü yer alıyor.

Kütüphane ve Halk Eğitim Merkezinin yapılacağı alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tahsis edilecek. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacak bu hizmet için “Kamu Eliyle Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında yapım maliyetinin % 50’sine kadar ödenek desteği sağlanacak.

Vali Hasan Şıldak, protokol kapsamında yapılacak Kütüphane ve Halk Eğitim Merkezinin İlçemize ve İlimize hayırlı olmasını dileyerek, katkıları olan bütün taraflara teşekkür ettiğini ifade etti.

Protokol imza töreninde Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Tefenni Kaymakamı İlker Eker, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve İl Kültür ve Turizm Müdür V. Osman Koçibay yer aldı.

Kültür ve Turizm BakanlığıHalk Eğitim MerkeziKütüphane Binası İnşaatıTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.