TEFENNİ ŞANLI BAYRAK ALTINDA TEK NEFES TEK YÜREK

Burdur ilçe ve Beldelerinde İdlib'te devam etmekte olan Bahar Kalkanı Harekatında ki Kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak ve Aziz Şehitlerimizi anmak amacıyla meydanlarda.

Burdur ilçe ve Beldelerinde İdlib’te devam etmekte olan Bahar Kalkanı Harekatında ki Kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak ve Aziz Şehitlerimizi anmak amacıyla meydanlarda .

Tefeni ilçesinde Belediye ve Kaymakamlık organizesinde bayrak yürüyüşü yapılarak dualar edilerek kahraman mehmetçiğimize destek verildi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ “İdlib’te devam etmekte olan BaharKalkanı Harekatında ki Kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak ve Aziz Şehitlerimizi anmak amacıyla Tefenni Kaymakamlığımız ile gerçekleştirdiğimiz Bayrak Yürüyüşünde halkımız “Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır” diyerek yek ve tek vücut oldu.Programımıza katılan, katılamasa da dualarıyla Kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olan tüm hemşerilerime yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

Bahar Kalkanı HarekatıTEK NEFES TEK YÜREKTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.