Tefenni'ye asfalt yama robotu hayırlı olsun

Tefenni Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Asfalt yama robotu, Burdur'un Tefenni İlçesine kazandırıldı.

Tefenni Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Asfalt yama robotu, Burdur'un Tefenni İlçesine kazandırıldı.

Kendi kendine yetecek bir belediye oluşturma çabalarını için çalıştıklarını belirten Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, " Önümüzdeki günlerde başlayacak olan doğalgaz çalışmaları esnasında kesilecek olan yollarımızda ki asfaltların hemen yamasının yapılıp halkımızın yol konforunun bozulmaması için aylar öncesi siparişini verdiğimiz Asfalt yama robotumuz bugün itibariyle Belediyemize teslim edilmiştir." dedi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Ümit Alagöz, " Önümüzdeki günlerde başlayacak olan doğalgaz çalışmaları esnasında kesilecek olan yollarımızda ki asfaltların hemen yamasının yapılıp halkımızın yol konforunun bozulmaması için aylar öncesi siparişini verdiğimiz Asfalt yama robotumuz bugün itibariyle Belediyemize teslim edilmiştir.
9 yıldır kendi kendine yetebilen bir Belediye oluşturma çabamızın bir parçasını daha bugün itibariyle Belediyemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim.
Asfalt Yama Robotumuzun Tefenni’mize ve İlçe Halkımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor, emin adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Tefenni BelediyesiÜmit AlagözTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.