Tefennili Öğrenciler Birincilik Kürsüden İnmedi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar Kız-Erkek Dart İl Birinciliği yarışması Burdur Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çekişmeli geçen müsabakalar ile sona erdi. Tefenni Mehmet …

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar  Kız-Erkek Dart İl Birinciliği yarışması Burdur Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çekişmeli geçen müsabakalar ile sona erdi.

Tefenni Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu yıldız erkeklerde il birincisi, yıldız kızlarda il üçüncüsü olmuştur.

Genç Erkekler kategorisinde Tefenni Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Burdur Lisesi üçüncü, Karamanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri Spor ve Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Kemal Sever, Burdur Lisesi Müdürü İbrahim Çetin, Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Yeliz Gider ve Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

TEFENNİ İMAM HATİP ORTAOKULUNDA TÖREN

Tefenni Mehmet Akif Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan törende dereceye giren öğrencileri ödülleri takdim edildi. Okul Müdürü Rıza Padem, Öğrencilerimizi başarılarından kutluyorum. Bizleri büyük gurur yaşattılar. Gurur duyuyorum dedi.

Gençlik ve Spor İl MüdürlüğüTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.