Tekirdağ 'da kaçak sigara operasyonu

Tekirdağ'da polis ekiplerince kaçak sigaraya yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi.

Tekirdağ'da polis ekiplerince kaçak sigaraya yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi. Operasyonda binlerce malzeme ile geçirilirken 4 kişi hakkında işlem yapıldı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılık Suçlarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. Polis ekiplerince Çorlu ve Saray ilçelerinde 4 ikamette yapılan aramalarda 320 bin adet dolu makaron, 4 bin adet adet gümrük kaçağı boş makaron, 50 kilo bandrolsüz tütün, 1475 adet kesilerek alınmış mükerrer kullanılacağı değerlendirilen TAPDK Bandrolü, 3 adet sigara sarma makinası, 4 adet kompresör ele geçirildi.
Olayda 4 şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Tekirdağ operasyonuyuşturucu operasyonuTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.