Tekirdağ’da motosiklet kazası

Tekirdağ’da iki motosiklet çarpıştı: 3 çocuk yaralandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 çocuk yaralandı. Kazaya karışan bir motosikletli ise olay yerinden kaçtı.
Kaza, Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun 18. Sokak üzerinde meydana geldi. A.Y.’nin (17) kullandığı 59 AGT 532 plakalı motosiklet ile henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın ardından A.Y.’nin kullandığı ve üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosiklet kaldırıma çıkarak devrildi. Kazaya karışan diğer motosikletli ise olay yerinden kaçtı.
Kazada motosiklet sürücüsü A.Y. ve arkasında yolcu olarak bulunan 2 çocuk yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı 3 çocuk Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan motosiklet sürücüsü A.Y.’nin sürücü belgesinin olmadığı belirlendi. Polis tarafından kaçan motosikletlinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Tekirdağ kazakazaTürkiyeTekirdağÇorlu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.