Tekirdağ'da yabancı uyruklu şahıslar kürekli bıçaklı kavga ettiler

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yabancı uyruklu şahısların kürek ve bıçakla birbirine girdiği kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yabancı uyruklu şahısların kürek ve bıçakla birbirine girdiği kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Olay, Yeşiltepe Mahallesi 115. Sokak üzerinde meydana geldi. Yolda bir araya gelen 1 grup yabancı uyruklu şahıslar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen şahıslar, kavgaya tutuştu.
Kürek, tahta ve bıçakla birbirlerine giren şahıslardan 2’si yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin incelemesi sürüyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

haberlerkavga haberleriTürkiyeTekirdağ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.