Terörü lanetliyoruz! Şehitlerimiz için yürüyüş düzenleniyor

Burdur'un Bucak ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından, Irak'ın kuzeyinde şehit olan 12 asker ve tüm Mehmetçikler için yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş, 30 Aralık Cumartesi günü saat 14:30'da başlayacak.

Burdur Bucak'ta Şehitlerimiz İçin Yürüyüş

Burdur'un Bucak ilçesinde Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde şehit olan 12 askerimiz için yürüyüş düzenleyecek.

Terörü lanetliyoruz sloganıyla duyuruda buluna nÜlkü Ocakları Bucak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, " Irak'ın kuzeyinde şehit olan 12 askerimiz ve tüm Mehmetçiklerimiz için düzenleyeceğimiz yürüyüşe tüm halkımız davetlidir. " ifadelerine yer verildi.

Yürüyüş, 30 Aralık Cumartesi günü saat 14:30'da üçgen kavşakta (Oğuzhan Heykeli) başlayacak. Yürüyüş, şehitlerin kabirleri önünde dua edilmesinin ardından sona erecek.

Yürüyüş, şehitlerimiz için düzenlenen bir saygı duruşu ve anma etkinliği niteliği taşıyor. Yürüyüş ile şehitlerimiz anılacak ve terör lanetlenecek.

terörşehityürüyüşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.