Tofaş Severlere Müjde Aradığınız 1. Kalite Araçlar Bucak EFM Motor'sda

Ertan Duran, Bayram Ferhat Öztürk ve Mehmet Erdaş ortaklığında açılan EFM MOTOR'S sizlere TOFAŞ otomobiller için avantajlı hizmet sunuyor.

Ertan Duran, Bayram Ferhat Öztürk ve Mehmet Erdaş ortaklığında açılan EFM MOTOR'S sizlere TOFAŞ otomobiller için avantajlı hizmet sunuyor.

TOFAŞ üzerine aradığınız tüm otomobilleri, 1. kalite ile satışa sunan EFM MOTOR'S İşletme sahipleri, TOFAŞ hususunda oldukça iddialı...

Bucak'ın Antalya, Isparta, Burdur ve Afyon'da yaşayan vatandaşlar için bir geçiş noktası olduğuna değinen EFM MOTOR'S işletme sahipleri, "Biz bu işletmeyi TOFAŞ üzerine hizmete açtık. Biz TOFAŞ araçlarda çığır açmayı düşünüyoruz. Bizim galerimizde kötü araç bulunmaz. Kötü araçları kendimiz toplayarak satışa hazır hale getiriyoruz. " ifadelerini kullandı. 

Bucak TOFAŞ Team kurucusu olduğunu söyleyen Bayram Ferhat Öztürk, " Biz tofAŞK'ı yaşatan kişilerdeniz, TOFAŞ aracın Bucak'ta alınacağı tek adres bizim işletmemiz. 1. Kalite TOFAŞ'ı bulabileceğiniz adres EFM MOTOR'S" şeklinde konuştu.

EFM MOTOR'STELEFON NUMARALARI;

Ertan Duran 0541 221 1804
Bayram Ferhat Öztürk 0539 246 4374
Mehmet Erdaş 0542 697 1722


Adres: Fatih Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı (Beyaz Üst Geçiti geçtikten sonra)

otomotivgaleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.