Tokat Niksar'da Yaşlı çifti dolandırdılar Antalya'da yakalandılar

Tokat’ın Niksar ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp yaşlı çifti yaklaşık 1,5 milyon lira dolandıran 2 kişi yakalanarak tutuklandı.

Yaşlı çifti dolandıran sahte polisler tutuklandı

Tokat’ın Niksar ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp yaşlı çifti yaklaşık 1,5 milyon lira dolandıran 2 kişi yakalanarak tutuklandı.
Niksar ilçesinde yaşlı bir çift, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi oldu. Dolandırıcılar, "Adınız terör olaylarına karıştı" diyerek kandırdıkları Yeter Günal (68) ve eşi Seyit Sami Günal’ın yaklaşık 1,5 milyon TL değerinde ziynet eşyası, bin 500 uuro nakit parası ve 645 bin 265 TL’sini havale yoluyla alarak kayıplara karıştı. Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda şüpheliler C.G. (37) ve K.E. (28), Antalya’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Ele geçirilen suç eşyalarıyla birlikte Niksar’a getirilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

antalya son dakikaTokat Son DakikaNiksar son dakikatelefon dolandırıcılığıTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.