TOKİ Arsa Satışı; İşte il il sıralı liste

1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. 7 Kasım tarihine kadar başvurular devam edecek olup il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle yapılacak arsa listesi belli oldu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurmasının ardından büyük ilgi topladı.

Başvurular başladı

Başvuruları 14 Eylül'de başlayan Sosyal konut projesinin ardından, projenin ikinci etabında yer alan arsa satışları için de başvurular bugün başladı.

1 milyon arsa 10 bin iş yeri için başlayan başvurular, 7 Kasım tarihine kadar sürecek.

Detaylı tam liste

Öte yandan merakla beklenen TOKİ İlk Evim Arsa projesinin ve ilk işyerim projesinin hangi ilde ne kadar satış yapılacağı da açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son durumu paylaştı

Kabine toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut arsası ve iş yeri kampanyasıyla ilgili son durumu paylaştı.  En çok merak edilen konulardan birisi olan başvuru şartları ve konut arsası ve iş yerlerinin illere göre dağılımı netleşti.

TOKİ Arsa ve iş yerleri başvuruları nereden yapılacak ?

Arsalar için başvurular e-Devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden, iş yerleri için ise e-Devlet üzerinden ve il merkezlerinde Halk Bankası, ilçelerde ise Ziraat Bankası şubelerinden yapılabilecek.

 

ilk işyerim projesiilk evim arsa projesiTOKİcumhurbaşkanıRecep Tayyip ErdoğanTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.