TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN GENÇ KIZ DEFNEDİLDİ

Burdur Çavdır ilçesi Söğüt Beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı 1 kişi hayatını kaybetti. Söğüt Beldesinde Araçlarında hareket halindeyken cipin çarptığı İbrahim Uğur idaresindeki araç kaza yaptı.

Burdur Çavdır ilçesi Söğüt Beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı 1 kişi hayatını kaybetti.

Söğüt Beldesinde Araçlarında hareket halindeyken cipin çarptığı İbrahim Uğur idaresindeki araç kaza yaptı. Araçta bulunan İbrahim Uğur eşi Emine Uğur ve kızı Duygu Uğur ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gölhisar Belediyesinde çalışan Baba İbrahim Uğur ve Anne Emine Uğur hayati tehlikeyi atlatırken, talihsiz kızları Duygu Uğur (15) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gölhisar İlçesini hüzne boğan talihsiz kazada hayatını kaybeden Duygu Uğur’un cenazesi 25 Ocak cumartesi bugün Gölhisar Armutlu Çarşı Camiinde namazı kılınıp defnedildi.

Belediye personelimiz Emine Uğur ve İbrahim Uğur’un biricik kızları Duygu’nun elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım.

Vefat eden evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. İbrahim Sertbaş Gölhisar Belediye Başkanı

burdur çavdır trafik kazasıTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.