TRAKTÖR DEVRİLDİ OĞLU YARALI BABA HAYATINI KAYBETTİ

Traktör kazasında baba öldü oğlu yaralandı BURDUR’un Ağlasun ilçesine bağlı Çanaklı köyünde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Traktör kazasında baba öldü oğlu yaralandı

BURDUR’un Ağlasun ilçesine bağlı Çanaklı köyünde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Ağlasun ilçesinin Çanaklı köyünde oturan İsa Işık oğlu H.İ, I.’ dün sabah saatlerinde kaybolan küçükbaş hayvanlarını bulmak için dağa aramaya gittiler. Baba oğlun akşam eve dönmemesi üzerine 112’den yardım isteyen yakınları, dağ yolunda baba oğlu aramaya başladılar. Akşam saatlerinde dağ yolunda traktörün şarampolde kaza yapmış şekilde gören köylüler ve jandarma baba İsa Işık’ın (48)cansız bedeni ile karşılaşırlarken oğlu H.İ, I.’ı (14) yaralı şekilde buldular. Yaralı H.İ, I.’112 sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edildikten sonra Burdur Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ağlasun’un Çanaklı köyünde oturan İsa Işık ve oğlu H.İ, I.’ baba oğlun dağda kaybolan küçükbaş hayvanları bulmak için yola çıktıkları, traktörü kullanan İsa Işık’ın yoğun sisten dolayı önünü görememesi üzerine dağ yolunda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu kaza yaptığı belirtildi. Akçagazete

traktör kazasıTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.