Tunceli Çemişgezek kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Orçun Cüneyt Zor kimdir?

Çemişgezek ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Trabzon Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor,Tunceli Çemişgezek Kaymakamı olarak atandı.

Çemişgezek ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Trabzon Hayrat  Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, Tunceli Çemişgezek Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor Kimdir?

Aslen Denizli’nin Çal ilçesinden olan Kaymakam Zor, İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Isparta Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap eden Kaymakam Zor, sırasıyla Isparta ilinde valilik stajını, Aydın/Sultanhisar ve Bursa/Mudanya ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. 12 ay süre ile Mersin/Çamlıyayla ilçesinde vekalet görevini yürüttü. Yurtdışı stajı kapsamında Paris Sorbonne Üniversitesi’nde dil eğitim gören Kaymakam Zor, 106. Dönem kaymakamlık kursunu tamamlayarak 11 Eylül 2020 tarihinde Hayrat Kaymakamlığın atandı.


Orçun Cüneyt ZoratamaTürkiyeTunceliÇemişgezek

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.