Tunceli Pertek kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ahmet Coşkun kimdir?

Pertek ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Kastamonu Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun ,Tunceli Pertek Kaymakamı olarak atandı.

Pertek ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Kastamonu Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun ,Tunceli Pertek Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Pertek Kaymakamı Ahmet Coşkun Kimdir?

993 yılında Giresun’un Güce ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Giresun’da tamamladı. 2012 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 2017 yılında mezun oldu. 2019 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanmasına müteakip, 107.dönem Kaymakam Adayı olarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.Giresun’da valilik, Çanakkale-Lapseki ve Diyarbakır-Kayapınar ilçelerinde refiklik stajlarını tamamladı. Sırasıyla vekaleten  görevlendirildiği Elazığ-Sivrice , Adana Tufanbeyli , Yozgat-Akdağmadeni ve son olarak Ordu-Kabataş ilçesi olmak üzere  Kaymakam Vekilliği yaptı. 09.09.2021 tarihinde Devrekani ilçesinde göreve başlayan Kaymakamımız, Cumhuriyet Savcısı Ayşen PAKSOY COŞKUN ile evlidir. 

Ahmet CoşkunatamaTürkiyeTunceliPertek

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.