Turgutlu'da 7 kişinin yaralandığı kazadan fotoğraflar

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Turgutlu’da Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 7 Kişi Yaralandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, E-96 Karayolu Turgutlu ilçesi Çepnidere Kavşağı'nda öğlen saatlerinde meydana geldi. İzmir istikametine seyir halinde olan Ercan A. yönetimindeki 45 SB 3479 plakalı hafif ticari araç ile aynı yönde seyreden Evren G. yönetimindeki 35 AZE 444 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Ercan A. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Münevver Z.G., Cem G. (8), Duru G., Armağan A., Aslı A. ve Mehmet A. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.

kazasürücühastaneManisa kazaTürkiyeManisaTurgutlu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.