Türkeş’in evlatlığına sahip çıktı

Türkeş’in evlatlığına sahip çıktı Ağlasun MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Turgut, Alparslan Türkeş’in evlatlığına sahip çıktı. Turgut, ‘son nefesimize kadar var gücümüzle çalışıp sözümüzü yerine getireceğiz. Bizler bu yola baş koyduk’ dedi. BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU Günler öncesinden …

Türkeş’in evlatlığına sahip çıktı Ağlasun MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Turgut, Alparslan Türkeş’in evlatlığına sahip çıktı. Turgut, ‘son nefesimize kadar var gücümüzle çalışıp sözümüzü yerine getireceğiz. Bizler bu yola baş koyduk’ dedi. BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Günler öncesinden projelerini halka anlatan Turgut, ‘ Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde ayrışmaları kabullenmemiz mümkün değildir. Bizler toplumun her kesimini kucaklayan ve bir arada tutan bir partiyiz. Önceliğimiz her daim devletin varlığı sonra milletin birliği ve bütünlüğüdür.  Ağlasun maalesef senelerdir doğru yönetilemediği için çok şey kaybetti Kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanmak, bunun üzerine de projelerimizi hayata geçireceğiz. Ağlasun tekrar hak ettiği yere gelecek.’ diye konuştu.

EMANETİ EHLİNE VERİRSENİZ BAŞARI GELİR

Mehmet Turgut, ‘Projelerimizi sıralayacak olursak;  Süt ürünleri üretim tesisi, beton santrali, Turan Atasever Spor Kompleksi, otogar, yer altı suyu sondaj projesi, kesme çiçekçilik ve fidecilik projesi, TOKİ projesi, Sagalossos hediyelik eşya ve tanıtım projesi,  Hasan Hüseyin Korkmazgil eğitim kütüphanesi, gençler için araç pisti, Trafik Eğitim parkı. Bizler bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Senelerdir dersimize iyi çalıştık ve nerede ne yapılacağını çok iyi biliyoruz. Emaneti ehline ve verirseniz doğru işler yaparak kısa sürede başarıyı yakalamış olursunuz.

MHP Belediye Başkan AdayıMehmet TurgutAlparslan TürkeşTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.