TÜRKİYE’NİN EN BİLİNEN SAAT MARKASI NACAR ÖZEL ÜRETİM SAATLER SADECE ŞENCAN KUYUMCULUK’TA

Türkiye’nin en çok bilinen markalarından biri olan Nacar, birbirinden şık saat çeşitleri ile Bucak’ta sadece Şencan Kuyumculuk’ta…

Türkiye’nin en çok bilinen markalarından biri olan Nacar, birbirinden şık saat çeşitleri ile Bucak’ta sadece Şencan Kuyumculuk’ta…

Klasik çizgisinin yanı sıra, son teknolojik trend ve tasarımlarla sürekli yenilediği 300’e aşkın modelden oluşan koleksiyonu ile saat denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olmaya devam eden Nacar, Burdur Bayisi Şencan Kuyumculuk’ta indirimli ürünleri ile dikkat çekiyor.

Saat denilince akla gelen ilk firma olmanın gururunu taşıyan Nacar, kalitesinden ödün vermeden kadın ve erkek çeşitleri ile Şencan Kuyumculuk’ta uygun fiyata satışa sunuluyor.

Sizde Şencan Kuyumculuk’a gelerek birbirinden güzel ve özel saatlerden birini sevdikleriniz için alabilir, onları mutlu edebilirsiniz.

Ayrıca Nacar’ın 90.yıl için özel ürettiği saat koleksiyonun da Burdur il genelinde sadece Şencan Kuyumculuk’ta sahip olabilirsiniz.

ŞENCAN KUYUMCULUK

Şencan Kuyumculuk

Mustafa Şencan Telefon: 0 (248) 325 57 77

Adres: Oğuzhan Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 26/B Bucak, Burdur

ŞENCAN KUYUMCULUK, GELİN FEST ANA SPONSORUDUR

ŞENCAN KUYUMCULUKTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.