Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri yıldızları Araştırması Başvuruları Başladı

Antalya Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından geçen yıl ikincisi yapılan ve katılımın gönüllülük esasına dayalı olduğu OSB Yıldızları Araştırması’na başvurular devam ediyor.

OSB YILDIZLARI ARAŞTIRMASI
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından geçen yıl ikincisi yapılan ve katılımın gönüllülük esasına dayalı olduğu OSB Yıldızları Araştırması’na başvurular devam ediyor.
Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan OSB'ler ve OSB'lerde faaliyet gösteren firmalar hakkında yapılan ve kaynağından derlenen verilere dayalı tek çalışma olan bu araştırma, OSB'lerdeki firmaların performansını ödüllendiren etkin bir referans kaynağı konumundadır. Başvuran firmalar yurtiçi satışlar, ihracat, istihdam, kadın istihdamı, çevreci yaklaşımlar ve Ar-Ge harcamaları kategorilerinde değerlendirmeye alınacak, her kategoride dereceye giren firmalar yanında 2021 ve 2022 yılı değerlerinin karşılaştırılması ile en iyi performans gösteren firmalar da ayrıca belirlenerek ödüllendirilecektir.
OSB Yıldızları Araştırmasına başvurular https://osbyildizlari.osbuk.org adresinden yapılacak olup son başvuru tarihi 30 Eylül 2023'dür.

OSBOSB Yıldızları AraştırmasıTürkiyeİstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.