Türkiye Oryantiring Şampiyonasında Jandarma gücü şampiyon oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde yoğun katılımla başlayan Haydar Aliyev Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3 günlük yarışmaların ardından tamamlandı. Yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

Burdur'un Bucak ilçesinde yoğun katılımla başlayan Haydar Aliyev Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3 günlük yarışmaların ardından tamamlandı. Yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

29 Nisan Cumartesi günü Burdur'un Bucak ilçesinde yoğun bir katılımla başlayan Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda, şampiyonaya katılan yarışmacıları, kıyasıya rekabet ederek kendi kategorilerinde derece elde edebilmek için yarıştılar.

Her kategoride dereceye giren 1., 2. ve 3. takımlar ödülleri teslim aldı. Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda, Jandarma Gücü Oryantiring takımı geleneği bozmayarak yeniden şampiyon oldu.

Jandarma Gücü Spor Kulübü Oryantiring Takımı Burdur Bucak'ta yapılan Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda Elit erkek takımı üst üste 6'ncı kez Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Haydar Aliyev Türkiye oryantiring şampiyonasıTürkiye Oryantiring ŞampiyonasıjandarmaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.