U17 Kız Milli Takımı, Burdur'da kampa girdi

Avrupa Şampiyonası B Ligi'nde mücadele eden U17 Kız Milli Takımı, 1.tur maçlarında Moldova ve Estonya ile karşılaşacak. Takım, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde kampa girdi.

Avrupa Şampiyonası B Ligde mücadele gelen U17 Kız Milli Takımı, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) spor tesislerinde kampa girdi.

1.tur maçlarında Moldova ve Estonya ile karşılaşacak olan U17 Kız Milli Takımı, Teknik direktör Begüm Üresin yönetiminde MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de kampa girerek taktik ve teknik çalışmalarına başladı.

UEFA Women’s Under 17 karşılaşmaları kapsamında Moldova U17 ve Estonya U17 Kız Milli takımları da Burdur’da ağırlanacak ekipler arasında.

MAKÜ İstiklal Stadyumunda gerçekleştirilecek turnuvanın ilk karşılaşması Türkiye ile Moldova arasında 6 Ekim’de oynanacak. 9 Ekim’de Moldova-Estonya ve 12 Ekim’de ise Estonya-Türkiye karşılaşmaları gerçekleştirilecek.

U17 Kız Milli TakımıkampMAKÜburdur mehmet akif ersoy üniversitesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.