Uçar Sigorta uygun fiyatlarla 7/24 hizmetinizde

Uçar Sigorta, Bucak'ta trafik, kasko, dask, sağlık, konut, işyeri ve tarım branşlarında en uygun fiyat ve hizmet garantisi ile hizmet veriyor. 7/24 yanınızda.

Uçar Sigorta, sizlere geniş bir ürün yelpazesi ve güler yüzlü hizmetle hizmet veriyor. 'Çünkü biz sizin için buradayız.' sloganıyla hizmet veren Uçar Sigorta, her türlü sigorta ihtiyacınızı karşılıyor.

En Uygun Fiyat Garantisi

Uçar sigorta sizler için bütün sigorta şirketlerinin fiyatlarını hesaplayarak trafik, kasko, dask, sağlık, konut, işyeri, ve tarsim branşları için en uygun fiyat ve hizmet garantisi sunuyor. Siz değerli müşteriler için bütçesine uygun taksit imkanları ile çözümler sağlıyor

7/24 Yanınızdayız

İşletme Sahibi Yusuf Uçar tarafından yapılan açıklamada, " Sigorta ihtiyaçlarınızda, her an yanınızdayız. Size her türlü konuda destek sağlamak için buradayız. Güvenin, kalitenin ve uygun fiyatların adresi olan Uçar Sigorta'ya Tüm Bucak Halkını bekleriz." ifadelerini kullandı.

Tel: 0536 594 05 41 - 0545 766 43 99

Adres: yeni mah. Süleyman Demirel bulvarı Mutlu İş Merkezi K:1 D:103 Bucak/BURDUR

Uçar SigortasigortatrafikkaskodaskTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.