ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI DEĞİŞTİ İŞTE ATANAN YENİ GENEL BAŞKAN

Sinan Ateş'in Ülkü Ocakları genel başkanlığı görevinden ayrılmasıyla boş kalan genel başkanlık koltuğuna yeni isim atandı.

Sinan Ateş’in Ülkü Ocakları genel başkanlığı görevinden ayrılmasıyla boş kalan genel başkanlık koltuğuna yeni isim atandı. MHP MYK Üyesi ve İstanbul Ülkü Ocakları Eski Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı olarak atandı.

AHMET YİĞİT YILDIRIM KİMDİR?
Ahmet Yiğit Yıldırım 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Erzincan İliç nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Lisans Eğitimini Beykent Üniversitesi’nde İngilizce İşletme bölümünde tamamladı. Hollanda Saxion Üniversitesi’nde İktisat eğitimi aldı. Beykent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimine devam ediyor. Yazılım firması sahibi olan Yıldırım, aynı zamanda İstanbul 3. Bölge 4. sıra Milletvekili adayı olmuştu.

https://www.milligazete.com.tr/haber/4953107/ulku-ocaklari-genel-baskani-belli-oldu-ahmet-yigit-yildirim-kimdir

ÜLKÜ OCAKLARISinan AteşAhmet Yiğit YıldırımTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.