Ülkü Ocakları Yönetiminden Rektör KORKMAZ’a ziyaret

Ülkü Ocakları Burdur İl Yönetimi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret ettiler. Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Ayhan METE ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette yaptıkları ve yapacakları etkinliklerden bahsettiler

Ülkü Ocakları Burdur İl Yönetimi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret ettiler.

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Ayhan METE ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette yaptıkları ve yapacakları etkinliklerden bahsettiler. Ayrıca Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformunun hazırladığı, içerisinde Ülkü Ocaklarının uyuşturucuya karşı verdiği mücadelenin ve faaliyetlerin bulunduğu dergiyi de Rektör KORKMAZ’a hediye ettiler.

Rektör KORKMAZ da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve böylesi güzel etkinliklerde, faaliyetlerde bulunmanın hem ülkeye hem de ülke gençliğine faydalı olduğunu belirterek, çağımızda çığ gibi büyüyen uyuşturucu madde bağımlılığına karşı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı da tebrik etti.

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanıprof doktor adem korkmazTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.