ÜMİT ALAGÖZ MEHTERANLA TEFENNİ BELEDİYESİNİ ALDI

31 mart yerel seçimlerinin ardından Tefenni'de seçimi kazanan MHP'li Ümit Alagöz ilk olarak Tefenni Kaymakamlığı'ndan belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatalarını alarak, ardından mehteran takımı eşliğinde Tefenni Belediyesi'ne yürüdüler.

31 mart yerel seçimlerinin ardından Tefenni’de seçimi kazanan MHP’li Ümit Alagöz ilk olarak Tefenni Kaymakamlığı’ndan belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatalarını alarak, ardından mehteran takımı eşliğinde Tefenni Belediyesi’ne yürüdüler. Yürüyüşe büyük bir kalabalık eşlik etti.

Belediye binası önünde de mehteran takımın gösterisi izleyicileri büyüledi. Gösterinin ardından dualar edildi ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, vatandaşlarla birlikte binaya giriş yaptı.

Belediye personeli Başkan’ını kapıda karşıladı. Bütün personel ile tek tek selamlaşan Başkan makamına giriş yaptı. Burada ailesi ve sevenleri ile birlikte hatıra fotografı çektirdi.

Ümit Alagözyerel seçimlerÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.