Üretim kapasitesini artıran Portisan katma değer sağlamaya devam ediyor

Portisan İskele Kalıp, aylık üretim kapasitesini artırarak Türkiye'ye katma değer sağlamaya devam ediyor.

Portisan İskele Kalıp, aylık üretim kapasitesini artırarak Türkiye'ye katma değer sağlamaya devam ediyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde Katma değer sağlamaya dün olduğu gibi bugün de devam ettiklerini belirten Portisan İskele Kalıp, "Tüm üretim süreçlerimiz, İSO 9001 kalite yönetim sistemine uygun olarak yapılıp, güncel tarihli TSE belgelerimizle, şantiye denetim süreçlerinizde, siz değerli iş ortaklarımızın DAİMA YANINDAYIZ.." dedi.

Aylık üretim kapasitesini 5 kat arttırdıklarını vurgulayan Portisan İskele Kalıp tarafından, " Tüm üretim süreçlerimiz, İSO 9001 kalite yönetim sistemine uygun olarak yapılıp, güncel tarihli TSE belgelerimizle, şantiye denetim süreçlerinizde, siz değerli iş ortaklarımızın DAİMA YANINDAYIZ..
2022 yılında yapmış olduğumuş robotik kaynak ve lazer kesim teknolojili makina yatırımlarımızla, yarı mamül imalat sürecimizi kısaltarak, aylık üretim kapasitemizi 5 kat arttırmış olduk.
Artan üretim hacmimizi, sunduğumuz hızlı ve optimum çözümlerimizle destekleyerek, YÜKSEK MİKTARLI SİPARİŞLERİ, kaliteden ödün vermeden KISA SÜREDE teslim ederek, gerek iç piyasada, gerekse de ihracat alanında büyük ölçekli iş yapan YENİ FIRMALARI portföyümüze katmış olduk.
Enerji maliyetlerinin artmış olduğu piyasada, üretim maliyetlerimizi düşürmeyi hedefleyerek yıl içinde yapmış olduğumuz çatı GÜNEŞ PANEL SİSTEMİ yatırımımızın son aşamasına geldik. Küresel piyasalarda yaşanan enflasyonist ortam, yüksek faiz, resesyon beklentileri, piyasa belirsizliği ve her geçen gün giderek artan enerji maliyetlerinin olumsuzluğundan, 2023 yılında elektrik maliyetlerimizi düşürerek, sunacağımız daha da REKABETÇİ FİYATLARLA, siz değerli iş ortaklarımızı, çalışma hayatında, iskele ve kalıp MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜREREK, desteklemeye devam edeceğiz.. " ifadeleri kullanıldı.

Portisan İskele KalıpTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.