Üretken Başkan Güngör Projelerini Bir Bir Tamamlıyor

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, Kızılkaya Belediyesine tahsis işlemi yapılan Sağlık Ocağı lojmanlarının inşaat çalışmaları son buldu.

İnşaat çalışmasının tamamlanması hakkında açıklamada bulunan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, " Mili Emlak Genel Müdürlüğü’nden, Belediyemize tahsis işlemini gerçekleştirdiğimiz Sağlık Ocağı lojmanlarının, bir süredir devam eden inşaat çalışmaları son bulmuş ve kullanıma hazır hale gelmiştir.
Atıl durumda olan, uzun yıllardır kullanılmayan ve kaderine terk edilen bu binayı tekrar kullanılabilir hale getirirken, bizlerden desteğini esirgemeyen Burdur Milletvekilimiz Sn. Yasin UĞUR’a, İl Başkanımız Sn. Hikmet ÖKTE’ye ve hayırsever iş adamlarımıza sonsuz teşekkür ederken,
Bucak’lı hemşerimiz Şehit Muhittin Talha ÇALIŞKAN’ın adını verdiğimiz lojmanlarımızın da Beldemize hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.


Her şey daha güzel ve yaşanılabilir bir KIZILKAYA için…

Milli Emlak Genel Müdürlüğükızılkaya sağlık ocağıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.