Ürkütlü’de “O” Gelenek Bozuldu

Bucak'a bağlı Ürkütlü köyünde yıllardır köy muhtarı ile Kooperatif başkanının aynı kişi olması geleneği bozuldu.Muhtarlık seçimini kazanan Mehmet Özkan, geleneği bozarak kooperatif başkanının muhtar olmasını bir anlamda engelledi

Bucak’a bağlı Ürkütlü köyünde yıllardır köy muhtarı ile Kooperatif başkanının aynı kişi olması geleneği bozuldu.Muhtarlık seçimini kazanan Mehmet Özkan, geleneği bozarak kooperatif başkanının muhtar olmasını bir anlamda engelledi.

Ürkütlü’de yapılan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde muhtar olmak için yarışan Mehmet Özkan, seçimlerden galip çıkarak köy muhtarı seçildi. Yıllardır köy muhtarı ile kooperatif başkanının aynı kişi olması geleneği de bu şekilde bozulmuş oldu.

Muhtar seçilen Özkan, NNC Medya’ya yaptığı açıklamada ” Tüm köy halkımıza teşekkür ediyorum. Bizi teveccüh gösterip köy muhtarı olarak seçtiler. Biz de bir anlamda geleneği bozmuş olduk. Mazbatamızı aldıktan sonra köyümüz için çalışmaya fiilen başlayacağız. Herkese hizmet etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ürkütlü gelenekleriMehmet ÖzkanMazbataTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.