UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE 1 KİŞİ GÖZALTINDA

BURDUR VALİLİĞİ Basın Bülteni (2020/41) Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde çok yönlü olarak yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar büyük bir karalılık içerisinde devam etmektedir. Bu kapsamda, Burdur …

BURDUR VALİLİĞİ

Basın Bülteni (2020/41)

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde çok yönlü olarak yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar büyük bir karalılık içerisinde devam etmektedir.

Bu kapsamda, Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmada; Burdur İli Gölhisar İlçesi Uylupınar köyünde A.Ö. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı duyumu alınmıştır.

Alınan duyum üzerine A.Ö. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 40 gr. Esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi, evinde ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde ise 30 gr. Esrar maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 500 TL para ele geçirilmiştir.

Gölhisar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen toplam 70 gr. Esrar maddesi, 500 TL para ve 1 adet hassas teraziye el konulmuş olup, gözaltına alınan şüpheli A.Ö. isimli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 24/02/2020

uyuşturucu ile mücadeleTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.