Vali Ali Arslantaş depremzede çocuklarla maç yaptı

Burdur Valisi Ali Arslantaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, depremzede çocuklarla maç yaptı.

Türkiye’yi sarsan iki büyük depremin ardından Hatay’da birçok yerleşim alanı enkaza dönerken, depremzede aileler AFAD’ın kurduğu çadır kente yerleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çadır kent içerisinde çocuklar için kurduğu oyun parkını ziyaret eden Burdur Valisi Ali Arslantaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, çocuklarla maç yaptı.
Türkiye, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sarsılırken, yıkımın gerçekleştiği yerlerde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Hatay’da binaları yıkılan vatandaşlar ise AFAD’ın kurduğu çadırlara yerleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Hatay’daki çadır kente çocuklar için oyun parkı yaptı. Çadır kenti ziyaret eden Burdur Valisi Ali Arslantaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, depremzede çocuklar ile futbol oynadı. O anlar ise kameralara yansıdı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Ali ArslantaşHatay depremiTürkiyeHatay

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.